Senaste Nytt

220312

Igår kunde Spinning Wheels äntligen få till ett årsmöte som tidigare har fått stå åt sidan för pandemin. Vi blev inte lika många deltagare som vi brukar men det glada gäng som var där kunde ta del av möte, tacobuffé, lotteri med en del guldvinster och såklart få känna på bucklan.

Vi säger ett särskilt tack till Hjördis Karlsson som efter två års engagemang i styrelsen nu valde att kliva av.

Styrelsen 2022:
Ordförande, Jacob Sköld Blomfeldt
Kassör, Monika Andersson
Sekreterare, Lena Pettersson
Ledamöter, Daniel Beijer och Alexander Emanuelsson
Suppleanter, Gert Forsberg och Lisbet Bengtsson

Håll utkik på hemsidan och sociala medier då det snart blir dags att betala in medlemsavgiften. Annars hoppas vi på att vi ses på seriepremiären i Motala den 3 maj!

211007

SVENSKA MÄSTARE 2021
Det har nu gått ett dygn sedan guldmatchen startade. Till förmån för allt firande har Facebooksidan fått stå still och nu kommer istället en summering av guldkvällen och säsongen.
Inga bussresor kunde göras under grundserien men vi har kunnat träffas på hemmamatcherna och många Dackefans har även synts till på bortamatcher både här och där. Vi fick glädjande nog avsluta säsongen med en semifinalresa till Västervik och två välfyllda bussar till Eskilstuna. Hela laget har bjudit oss på två fantastiska finaler och en fantastisk säsong och i allt detta guldfirande får vi inte heller glömma bort Frederik, Luke, Maksymilian och Sammy som har en stor delaktighet även om de inte var med i just finalmatcherna.
Det är aldrig lätt att ge pris för kvällens förarprestation när alla gör en bra match. Därför gick chokladasken till Mikael Theurnberg som har lett laget på ett otroligt sätt och fått alla att prestera på topp i finalerna.
Årets förare var lite lättare även om det fanns många alternativ. Det finns en kille som har vuxit som förare och tagit för sig mer och mer ute på banan. Han har även varit en sann ledare för laget både på och utanför banan. Det är såklart vår lagkapten Jacob Thorsell!

Spinning Wheels tackar våra medlemmar, supportrar, resenärer, Dackarna och alla övriga elitserieklubbar för en mycket bra säsong!
Vi ses på ovalerna igen 2022!